Ea, speranta, e ultima ...

In jos

Ea, speranta, e ultima ...

Mesaj  Admin la data de Joi Mai 13, 2010 7:27 pm

Revoltele sociale au fost si mai sunt înca acele reactii ale oamenilor vis a vis de una sau mai multe nemultumiri legate de guvernanti, politica lor si modul de abordare a problemelor societatii în care cei nemultumiti isi duc (sau clacheaza si o întind [***] din tara) traiul.
Revoltele apar de obicei in tarile cu un nivel de dezvoltare mai putin reusit, cum este si cazul României. Dar nu numai. si în tari dezvoltate din toate punctele de vedere, apar nemultumiri si, automat, nemultumiti.
Ideea e ca tot timpul se vor gasi nemultumiti. Orice ai face ca guvern, ca partid politic, ...,tot timpul se va gasi cel putin un individ care sa contrazica parerea majoritatii. E normal acest lucru, nu ma intelegeti gresit. Problema intervine atunci cand numarul nemultumitilor e mare sau intr-o crestere continua si necontrolata. Atunci, tu ca stat, ai "obligatia" de a interveni cu parghiile ce-ti stau la indemana si, partial daca nu total, sa-l multumesti pe (in cazul de fata contribuabil) cel ce aduce banul la Bugetul Statului.
Filmul asta nu ruleaza la noi, in Romania, stati linistiti!
... au trecut 20 de ani de la...REVOLUTIE ! Asa-i spune, in caz ca ati uitat. De peste 20 de ani, poporul asta are tot felul de nemultumiri care sunt oblojite cu sperante.

Ea, speranta, e ultima ... deja poate fi trecuta la sectiunea automatisme.

...Nu-mi vars amarul pe guvernarile anterioare si pe cea actuala;, o fac altii mult mai bine ca mine, dar am impresia (care devine certitudine) ca am ajuns la capat. Chiar nu mai avem loc de întors.

Tot timpul dupa ce am stampilat buletinul de vot, la mai putin de un an, a aparut acea disonanta cognitiva....

In Marketing e vorba de produs. Aici, extrapoland, e vorba tot de un produs. Produsul numit om.
... avem aceleasi trairi, aceleasi frustrari vis a vis de alegerea facuta de altii...

totul e sa speri.

Ei bine, mie speranta mi se pare cam prea scumpa. Iar mulți deja nu și-o mai permit.

Admin
Admin

Mesaje : 6
Data de înscriere : 13/05/2010

Vezi profilul utilizatorului http://forumro.wikiforum.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum